Pre Aid to år

15. november 2023

  1. november 2023 er det to år siden Pre Aid ble formelt registrert som selskap, etter stiftelsen noen uker tidligere.

Vi har lagt bak oss to innholdsrike år, der vi har opplevd betydelig fremgang på veien til en realisering av den revolusjonerende løsningen vi utvikler i samarbeid med Helse Møre og Romsdal HF.

Løsningen er unik på verdensbasis, og skal muliggjøre raskere oppstart av livreddende og skadebegrensende behandling i kritiske medisinske situasjoner.

Intensiv produktutvikling

Særlig det siste året har vært intensivt, og gjennom innsatsen vi har lagt ned har vi satt oss i posisjon til å oppnå målet om CE-merking av produktet i andre kvartal 2024, med påfølgende lansering.

Vi gleder oss veldig til å vise frem hva vi har jobbet med, men før den offisielle lanseringen må vi fortsette å holde kortene tett til brystet.

Vi kan røpe såpass at designen til løsningen er ferdigstilt, at de siste prototypene er på vei, og at vi nå skal gå inn i en fase med testing og integrasjon ved AMK Møre og Romsdal, som skal gjøre løsningen trygg og effektiv å bruke fra første stund.

Når vi fyller to år syns vi likevel at vi må løsne litt på snippen, og feirer ved å by på et bilde som viser den første, lille sniktitten på det vi skal lansere til våren: 

Fremgang med riktig kompetanse

Innhenting og utvikling av riktig kompetanse har vært avgjørende for fremgangen vi har hatt siden oppstarten.

Fra å være to ansatte for ett år siden, har vi nå vokst til å bli en gruppe på fem dedikerte medarbeidere internt i selskapet, i tillegg til de mange eksterne avtale- og samarbeidspartnerne som bidrar i utviklingsprosjektet.

De nye tilvekstene våre i 2023 består av en Chief Technology Officer, en Chief Compliance Officer og en rådgiver, og snart får vi også på plass vår nye Chief Sales and Marketing Officer. Bruken av engelske titler er ikke tilfeldig. Vi har store planer om at løsningen vår også skal brukes utenfor Norges grenser.

I 2024 skal vi ansette flere medarbeidere som har den spisskompetansen som skal til for å sikre at vi når målene vi har satt. Vi kommer til å publisere nye stillingsutlysninger fortløpende, men du er samtidig hjertelig velkommen til å ta kontakt med en åpen søknad hvis du har erfaring med salg, markedsføring, utvikling, drift eller logistikk – innen helseteknologi, fra legemiddelindustrien, eller lignende fagområder.

Pre Aid blir lagt merke til

I konkurranse med et stort antall søkere er vi i 2023 blitt valgt ut til å delta i to programmer for oppstartsselskaper – Telia Startup og EY Amplifier – som begge har gitt oss svært verdifulle bidrag til utviklingen av selskapet og forretningsideen vår.

Vi er også blitt invitert til å delta på en rekke arrangementer, var nominert som Årets industrielle oppstartsbedrift ved IDC Awards 2023, og vant i november en pris for beste presentasjon under Innovasjonsfestivalen.

I alle disse sammenhengene opplever vi at løsningens samfunnsnyttige formål, potensialet den har til å redde liv og begrense skade, og markedspotensialet den har, er noe som blir trukket frem som avgjørende faktorer.

Siste etappe før lansering

Selv om vi har opplevd stor fremgang i 2023, gjenstår det fortsatt mye arbeid på den siste etappen før løsningen vår kan lanseres.

Den første store milepælen vi jobber for å oppnå er CE-merkingen av produktet, som er forutsetningen for at vi kan sette i gang med fullskala produksjon, markedsføring og salg.

Vi skal sørge for at organisasjonen vår bygges opp og er godt rustet til å levere en revolusjonerende, trygg og brukervennlig løsning for raskere livreddende og skadeforebyggende behandling i 2024, og gleder oss stort til å vise verden hva vi har fått til.

Emisjon med frist 30. november

Pre Aid søker tilførsel av ny kapital for å komme i mål med produktutviklingen og en lansering i henhold til fastsatte mål. Vi er nå inne i den siste fasen med kontakt med potensielle investorer for gjennomføring av en ny emisjon, der tegningsfristen er satt til torsdag 30. november 2023.

Dersom du er interessert i å investere i en solid forretningsidé, basert på en unik og nyskapende løsning som har potensial til å redde liv og forebygge skade verden over, ta kontakt med vår CEO, Trond Lauritsen:

E-post: trond.lauritsen@pre-aid.com

Telefon: 926 40 999